X8 PUSH-PULL THX Select2 aktív mélyláda

Ez A Mélyláda!

 

A basszus sokkal több, mint a robbanásszerű különleges hanghatások, a dörgő ágyúk az 1812 nyitányában, a CGI szörnyeinek fülsiketítő üvöltése vagy a legdögösebb, gatyarepesztő, fenékrázós szám üteme. Sokkal inkább egy telt koncertterem lágy és halk morajlása, mielőtt az első hang megszólalna. A vihar csendes, mégis vészjósló dörgése a távolban. Mindezek és még sok minden más. A hangspektrum alsó vége lényeges összetevő a valósághoz jóval közelebb álló audioélmény létrehozásában.

MK-Sound-1-300x196

Felépítés: Push-Pull rendszerű / THX Select2 minősítés


Teljesítmény: 300/600 W

Frekvencia átvitel: 20 – 200 Hz +/- 3 dB

Teljes harmonikus torzítás: < 0.5%, 300 Watts, 4 Ohm

Fogyasztás: Készenlét / Átlagos / Max:: 0.5W, 50W, 400W.

LFE bemenet:  L/R Line level RCA & L/R XLR balanced

LFE Passthrough kimenet: L/R Line level RCA & L/R XLR balanced

Kapcsolható aluláteresztő szűrők: Fix 80 Hz / Variálható / Kikapcsolt

Fázis: 0-180 fok, fokozatmentes

Kapcsolható LFE: Optional THX vagy MK EQ mod

Méret (WxHxD):  31 x 47 x 42 cm

Tömeg:  22 Kg


MKSound X Series mélyládák brossúra
MKSound X Series mélyládák brossúra 2
MKSound X Series mélyládák brossúra 3
mk-sound-03

Szinte bárki képes dübörgő basszusokra, de csak az M&K Sound X sorozatú mélyládái kezelik, tartják helyükön a mélytartományt, optimálisan illeszkednek a környezet jellemzőihez, egy megnyerő zökkenőmentes természetes zenehallgatási élménnyel párosulva. A mélynyomó feltalálása után 40 évvel az M&K Sound bemutatta új generációs mélyláda rendszereit elképesztően részletes mély reprodukcióval és teljesítménnyel.

Az X Series mélysugárzói az M&K Sound jól bevált elképzelése alapján készülnek – zárt dobozban két, push-pull elvén működő hangszóró – a jóval 20 Hz alatti lapos frekvenciaválasz érdekében olyan átmeneti sebességi, pontossági és súlyjellemzőkkel, amellyel más mélysugárzók egyszerűen nem vehetik fel a versenyt. Az X Series mélysugárzói a világon mindenütt ismert THX programot követik. Mindegyik típus a THX kifejezetten szigorú követelményeit meghaladó teljesítményre képes.

 

X8 hangszóró: A két 8” méretű hangszóróval az X8 645 cm2 membránfelületet biztosít a levegő mozgatásához és szabályozásához, ugyanannyit mint egy 12” méretű hangszóró.

x8-front1-217x300
MKSound X12 Series mélyláda 4

Mélysugárzók

A teljesen új X Series 8”, 10” és 12” méretű mélysugárzóit kifejezetten úgy tervezték, hogy kielégítsék az M&K Sound igényes teljesítményelvárásait. A szabad légáramlás érdekében nyitott kosarakat alkalmaztak, melynek eredménye – a membrán mögé beszoruló sűrítettlevegő-tömeg kiküszöbölése révén – a minimális mechanikus torzítás. Az öntött kosarak ezenkívül biztosítják a merev csatlakozást a dobozhoz, valamint a jobb hőelvezetést a motorrendszer felől, így kisebb a teljesítménycsökkenés.

 

Torzítás nélkül

Az M&K Sound X Series mágnesrendszerében alumínium váltakozó áramú rövidrezáró gyűrűket, a póluslap fölött pedig alumínium távtartókat használtak. Ezek az alkatrészek jelentős mértékben járulnak hozzá ahhoz, hogy az X Series mélysugárzók képesek minden szinten nagy pontossággal visszaadni a mély hangok rendkívül finom dinamikus részleteit, mivel a hangszórók egy percre sem veszítik el az irányítást, a páratlan pontosság érdekében azonnal reagálnak a bejövő jelekre, és uralják az alsó oktávot.

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX