X12 PUSH-PULL THX ULTRA2 aktív mélyláda

Üzenet a mélyláda feltalálójától

 

“Nem volt könnyű dolgunk a következő generációs M&K Sound mélyláda megalkotásakor. Azonban piacvezető innovációs örökségünknek eleget téve, büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk az új M&K Sound X szériás mélyláda családot, megépítve újult erővel, tisztasággal, minőséggel hogy öröm legyen hallgatni bárhol a világon zene és film szerelmeseinek egyaránt”

MKSound X12 Series mélyláda 3

Felépítés: Push-Pull rendszerű / THX Ultra2 minősítés


Teljesítmény:  400/700 W


Frekvencia átvitel: 20 – 200 Hz +/- 3 dB

Teljes harmonikus torzítás: < 0.5%, 400 W, 4 Ohm

Fogyasztás: Készenlét / Átlagos / Max::  0.5W, 60W, 500W.

LFE bemenet:  L/R Line level RCA & L/R XLR balanced

LFE Passthrough kimenet: L/R Line level RCA & L/R XLR balanced

Kapcsolható aluláteresztő szűrők: Fix 80 Hz / Variálható / Kikapcsolt

Fázis: 0-180 fok, fokozatmentes

Kapcsolható LFE: Optional THX vagy MK EQ mod

Méret (WxHxD): 44 x 66 x 46 cm


Tömeg: 36 Kg


MKSound X Series mélyládák brossúra
MKSound X Series mélyládák brossúra 2
MKSound X Series mélyládák brossúra 3
MKSound X12 Series mélyláda 2

Az eredmény

 

M&K Sound kéri vissza a mélyládát, de nem értek velük egyet. El vagyok bűvölve az X12 hangjától, amíg itt lehetett minden pillanatát élveztem. Mozinál nagyon mélyre le tud menni, ezzel szemben zenei részleteknél meg kontrollált és zenei – erre vágyunk minden mélynyomótól. Ez az egyik legjobb mélyláda, amit valaha hallottam a szobámban.

 

David Vaughn – Sound & Vision április 2014

 

Az M&K Sound már a kezdetektől fogva az egyetlen hangszórógyártó vállalat volt, amely kizárólag szatellit és mélysugárzó rendszereket, vagyis a filmekhez és zenéhez optimális konfigurációkat gyártott.

Modern mélysugárzóinknak és intelligens kialakítású kompakt monitorjainknak köszönhetően az M&K Sound rendszerei minden olyan apró részletet és mély hanghatást visszaadnak, amelyet a művész szeretett volna veled megosztani. És ha már választhatunk, mindannyiunknak szüksége van egy kis basszusra az életben, nem?

Ez A mélysugárzó!

MKSound X12 Series mélyláda
MKSound X12 Series mélyláda 1
MKSound X12 Series mélyláda 5

A zárt dobozban push-pull elvén működő hangszórókat 1988-ban vezették be a legendás MX-1000 mélysugárzókban, és folyamatosan finomították az azt követő évtizedekben. A szokatlan módon elöl és alul elhelyezkedő hangszóró-elrendezés okos, nem invazív módja a harmonikus torzítások csökkentésének.

 

X12 hangszóró: A két 12” méretű hangszóróval az X12 1450 cm2 membránfelületet biztosít a levegő mozgatásához és szabályozásához, 40%-al többet mint az X10 és 126%-al többet mint az X8 esetében, ugyanannyit mint egy 18” méretű hangszóró.

Mélysugárzók

A teljesen új X Series 8”, 10” és 12” méretű mélysugárzóit kifejezetten úgy tervezték, hogy kielégítsék az M&K Sound igényes teljesítményelvárásait. A szabad légáramlás érdekében nyitott kosarakat alkalmaztak, melynek eredménye – a membrán mögé beszoruló sűrítettlevegő-tömeg kiküszöbölése révén – a minimális mechanikus torzítás. Az öntött kosarak ezenkívül biztosítják a merev csatlakozást a dobozhoz, valamint a jobb hőelvezetést a motorrendszer felől, így kisebb a teljesítménycsökkenés.

 

Torzítás nélkül

Az M&K Sound X Series mágnesrendszerében alumínium váltakozó áramú rövidrezáró gyűrűket, a póluslap fölött pedig alumínium távtartókat használtak. Ezek az alkatrészek jelentős mértékben járulnak hozzá ahhoz, hogy az X Series mélysugárzók képesek minden szinten nagy pontossággal visszaadni a mély hangok rendkívül finom dinamikus részleteit, mivel a hangszórók egy percre sem veszítik el az irányítást, a páratlan pontosság érdekében azonnal reagálnak a bejövő jelekre, és uralják az alsó oktávot.

MKSound X10 Series mélyláda 3

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX