X10 Push-Pull THX Ultra2 aktív mélyláda

Te választasz

 

A basszus sokkal több, mint a robbanásszerű különleges hanghatások, a dörgő ágyúk az 1812 nyitányában, a CGI szörnyeinek fülsiketítő üvöltése vagy a legdögösebb, gatyarepesztő, fenékrázós szám üteme. Sokkal inkább egy telt koncertterem lágy és halk morajlása, mielőtt az első hang megszólalna. A vihar csendes, mégis vészjósló dörgése a távolban. Mindezek és még sok minden más. A hangspektrum alsó vége lényeges összetevő a valósághoz jóval közelebb álló audio élmény létrehozásában.

MKSound X10 Series mélyláda

Felépítés: Push-Pull rendszerű / THX Ultra2 minősítés


Teljesítmény: 350 / 650 W

Frekvencia átvitel: 20 – 200 Hz +/- 3 dB

Teljes harmonikus torzítás: < 0.5%, 350 W, 4 Ohm

Fogyasztás: Készenlét / Átlagos / Max:: 0.5W, 55W, 450W.

LFE bemenet: L/R Line level RCA & L/R XLR balanced

LFE Passthrough kimenet: L/R Line level RCA & L/R XLR balanced

Kapcsolható aluláteresztő szűrők: Fix 80 Hz / Variálható / Kikapcsolt

Fázis: 0-180 fok, fokozatmentes

Kapcsolható LFE: Optional THX vagy MK EQ mod

Méret (WxHxD): 38 x 56 x 42 cm

Tömeg: 28 Kg


MKSound X Series mélyládák brossúra
MKSound X Series mélyládák brossúra 2
MKSound X Series mélyládák brossúra 3
MKSound X10 Series mélyláda 2

Az X Series mélysugárzó mindezt a te otthonodba is elhozza. Hogy végül az X Series mélysugárzócsalád melyik típusát választod, természetesen sok tényezőtől függ majd: a szoba nagyságától, a hangerőtől, attól, hogy milyen zenéket és filmeket kedvelsz, és természetesen attól is, hogy mennyire elkötelezetten keresed a valósághű audioélményt.

 

„Az M&K a mélysugárzó gyártók ősatyja”
Stereophile Magazin.

Nem számít, hogy egyes gyártók miről próbálnak meggyőzni, a fizika ferdíthetetlen törvényszerűségei szerint a mély hangokhoz nagy doboz kell.

 

A két 10” méretű hangszóróval az X10 1000 cm2 membránfelületet biztosít a levegő mozgatásához és szabályozásához, ugyanannyit mint egy 15” méretű hangszóró.

MKSound X10 Series mélyláda 1
MKSound X10 Series mélyláda 3

Mélysugárzók

A teljesen új X Series 8”, 10” és 12” méretű mélysugárzóit kifejezetten úgy tervezték, hogy kielégítsék az M&K Sound igényes teljesítményelvárásait. A szabad légáramlás érdekében nyitott kosarakat alkalmaztak, melynek eredménye – a membrán mögé beszoruló sűrítettlevegő-tömeg kiküszöbölése révén – a minimális mechanikus torzítás. Az öntött kosarak ezenkívül biztosítják a merev csatlakozást a dobozhoz, valamint a jobb hőelvezetést a motorrendszer felől, így kisebb a teljesítménycsökkenés.

 

Torzítás nélkül

Az M&K Sound X Series mágnesrendszerében alumínium váltakozó áramú rövidrezáró gyűrűket, a póluslap fölött pedig alumínium távtartókat használtak. Ezek az alkatrészek jelentős mértékben járulnak hozzá ahhoz, hogy az X Series mélysugárzók képesek minden szinten nagy pontossággal visszaadni a mély hangok rendkívül finom dinamikus részleteit, mivel a hangszórók egy percre sem veszítik el az irányítást, a páratlan pontosság érdekében azonnal reagálnak a bejövő jelekre, és uralják az alsó oktávot.

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX