V8 aktív mélyláda

M&K Sound V Series kompakt mélyládák

 

V mint védhető, vagyis megdönthetetlen bizonyíték, hogy az M&K Sound, a mélysugárzók pionírjának innovatív ötletei és jövőképe helyes. Az M&K Sound V Series három ultrakompakt mélysugárzója esetén a V validálást is jelent, vagyis az ötlet és a kivitelezés megerősítését. Az úttörő M&K Sound X Series mélysugárzókhoz vezető hosszas kutatási és fejlesztési folyamatot követően a teljesen új V Series nagymértékben támaszkodik a korábbi piacvezető aktív mélysugárzórendszer fejlesztéséből közvetlenül származó tudásra és technológiára.

MKSound V8 mélyláda
Felépítése: Zárt

Mély: 20 cm

Teljesítmény: 150/250 W

Frekvencia átvitel +/- 2 dB: 30 – 200 Hz +/- 3 dB

Teljes harmonikus torzítás: < 0.5%, 150W, 4 Ohm

Méret (HxWxD): 34 x 26 x 29 cm

Tömeg: 10.3 Kg

Fogyasztás: Készenlét / Átlagos / Max: 0.5 / 30 / 150 W


Szín: fekete, fehér


 

v-series
MKSound V8 mélyláda 1

V mint vízió

A zene és a filmek szerelmesei túl gyakran érzik úgy, hogy választaniuk kell a nagy hangfalak, melyek elcsúfítják a nappali szépségét és stílusát, és a kompaktabb modellek között, melyek komolyan veszélyeztetik a házimozizás élményét.

Miután 40 évvel ezelőtt bevezette a szatellit/mélynyomó konfigurációt, az M&K Sound lehetővé teszi, hogy a film és a zene bolondjai mindkettő előnyeit élvezhessék, kombinálva a vonzó, kompakt, nagy teljesítményű központi hangfalakat a jóvágású, kompakt mélysugárzókkal, melyek a dekoratőrödnek is tetsző módon épülnek be a szobába.

Az M&K Sound V Series rendkívüli választási rugalmasságot biztosít pénztárcától és szobamérettől függően: A V8 8” méretű mélysugárzóval és 150 watt teljesítményű beépített erősítővel, a V10 10” méretű mélysugárzóval és 200 watt teljesítménnyel, míg a V12 12” méretű mélysugárzóval és 300 watt teljesítménnyel rendelkezik. A V Series mélysugárzók letisztult vonalai és finoman lekerekített élei elegáns fekete szatén és fehér szatén színben kaphatók azonos színű ráccsal, így bármely nappalinak diszkrét és stílusos részét képezhetik.

MKSound V8 mélyláda 2
MKSound V8 mélyláda 3

Az M&K Sound X Series csúcskategóriás termékeiből kölcsönvett főbb jellemzők itt is megtalálhatók: a mágnesrendszerbe szerelt alumínium váltakozó áramú rövidrezáró gyűrűk, és szélesedő, szellőző póluslap a kompresszió és a torzítás hatékony csökkentése érdekében.

 

Ezek az alkatrészek még több értéket adnak az M&K Sound V Series egyébként is megerőltetés nélküli, transzparens mély hangjaihoz. A zárt doboz kivételes átmeneti választ (vagyis gyors, „ütésszerű” basszust) biztosít minimális torzítással. A csatlakozónyílás kiküszöbölése az elhelyezés rugalmasságát is növeli, így optimális mélysugárzási teljesítmény érhető el.

 

Szintén az X Series csúcskategóriás mélysugárzóinak technológiájára építve, a V Series mélysugárzóit D osztályú végfokok hajtják teljesen diszkrét analóg bemeneti fokozatokkal, ideális esetben a burkolattal, a sávosztóval és a mélysugárzóval integrálva.

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX