V10 aktív mélyláda

M&K Sound V Series kompakt mélyládák

 

V mint védhető, vagyis megdönthetetlen bizonyíték, hogy az M&K Sound, a mélysugárzók pionírjának innovatív ötletei és jövőképe helyes. Az M&K Sound V Series három ultrakompakt mélysugárzója esetén a V validálást is jelent, vagyis az ötlet és a kivitelezés megerősítését. Az úttörő M&K Sound X Series mélysugárzókhoz vezető hosszas kutatási és fejlesztési folyamatot követően a teljesen új V Series nagymértékben támaszkodik a korábbi piacvezető aktív mélysugárzórendszer fejlesztéséből közvetlenül származó tudásra és technológiára.

MKSound V10 mélyláda 1
Felépítése: Zárt

Mély: 25 cm

Teljesítmény: 250/450 W

Frekvencia átvitel +/- 2 dB: 25 Hz – 200 Hz

Teljes harmonikus torzítás: < 0.5%, 250W, 4 Ohm

Méret (HxWxD): 40.5 x 31.5 x 35 cm

Tömeg: 16.3 Kg

Fogyasztás: Készenlét / Átlagos / Max: 0.5 / 40 / 250 W

Szín: fekete, fehér


v-series
MKSound V10 mélyláda 2

V mint vízió

A zene és a filmek szerelmesei túl gyakran érzik úgy, hogy választaniuk kell a nagy hangfalak, melyek elcsúfítják a nappali szépségét és stílusát, és a kompaktabb modellek között, melyek komolyan veszélyeztetik a házimozizás élményét.

Miután 40 évvel ezelőtt bevezette a szatellit/mélynyomó konfigurációt, az M&K Sound lehetővé teszi, hogy a film és a zene bolondjai mindkettő előnyeit élvezhessék, kombinálva a vonzó, kompakt, nagy teljesítményű központi hangfalakat a jóvágású, kompakt mélysugárzókkal, melyek a dekoratőrödnek is tetsző módon épülnek be a szobába.

Az M&K Sound V Series rendkívüli választási rugalmasságot biztosít pénztárcától és szobamérettől függően: A V8 8” méretű mélysugárzóval és 150 watt teljesítményű beépített erősítővel, a V10 10” méretű mélysugárzóval és 200 watt teljesítménnyel, míg a V12 12” méretű mélysugárzóval és 300 watt teljesítménnyel rendelkezik. A V Series mélysugárzók letisztult vonalai és finoman lekerekített élei elegáns fekete szatén és fehér szatén színben kaphatók azonos színű ráccsal, így bármely nappalinak diszkrét és stílusos részét képezhetik.

MKSound V10 mélyláda
MKSound V10 mélyláda 3

Az M&K Sound X Series csúcskategóriás termékeiből kölcsönvett főbb jellemzők itt is megtalálhatók: a mágnesrendszerbe szerelt alumínium váltakozó áramú rövidrezáró gyűrűk, és szélesedő, szellőző póluslap a kompresszió és a torzítás hatékony csökkentése érdekében.

 

Ezek az alkatrészek még több értéket adnak az M&K Sound V Series egyébként is megerőltetés nélküli, transzparens mély hangjaihoz. A zárt doboz kivételes átmeneti választ (vagyis gyors, „ütésszerű” basszust) biztosít minimális torzítással. A csatlakozónyílás kiküszöbölése az elhelyezés rugalmasságát is növeli, így optimális mélysugárzási teljesítmény érhető el.

 

Szintén az X Series csúcskategóriás mélysugárzóinak technológiájára építve, a V Series mélysugárzóit D osztályú végfokok hajtják teljesen diszkrét analóg bemeneti fokozatokkal, ideális esetben a burkolattal, a sávosztóval és a mélysugárzóval integrálva.

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX