V Széria

V-banner_white_1800x635-2-1800x635

V8 - zárt rendszerű aktív mélyláda

 

V10 – zárt rendszerű aktív mélyláda

 

V12 - zárt rendszerű THX aktív mélyláda

M&K Sound V szériás kompakt mélyládák

V mint védhető, vagyis megdönthetetlen bizonyíték, hogy az M&K Sound, a mélysugárzók pionírjának innovatív ötletei és jövőképe helyes. Az M&K Sound V Series három ultrakompakt mélysugárzója esetén a V validálást is jelent, vagyis az ötlet és a kivitelezés megerősítését. Az úttörő M&K Sound X Series mélysugárzókhoz vezető hosszas kutatási és fejlesztési folyamatot követően a teljesen új V Series nagymértékben támaszkodik a korábbi piacvezető aktív mélysugárzórendszer fejlesztéséből közvetlenül származó tudásra és technológiára.

V mint vízió

A zene és a filmek szerelmesei túl gyakran érzik úgy, hogy választaniuk kell a nagy hangfalak, melyek elcsúfítják a nappali szépségét és stílusát, és a kompaktabb modellek között, melyek komolyan veszélyeztetik a házimozizás élményét.

Miután 40 évvel ezelőtt bevezette a szatellit/mélynyomó konfigurációt, az M&K Sound lehetővé teszi, hogy a film és a zene bolondjai mindkettő előnyeit élvezhessék, kombinálva a vonzó, kompakt, nagy teljesítményű központi hangfalakat a jóvágású, kompakt mélysugárzókkal, melyek a dekoratőrödnek is tetsző módon épülnek be a szobába.

Az M&K Sound V mélyláda család kivételes rugalmasságot kínál, költségvetésileg és elhelyezhetőségi szempontok alapján egyaránt.  A legkisebb V8-as típusú 20cm hangszóróval és 150Wattos belső erősítővel, a V10-es típusú 25cm-es hangszóróval és 200Wattos belső erősítővel, míg a legnagyobb V12-es model 30cm –es hangszóróval és 300Wattos belső erősítővel rendelkezik. Mindegyik típust letisztult vonalak, és sima lekerekített élek jellemzik, selyem fekete vagy selyem fehér színben bármilyen enteriőrbe könnyen beilleszthetőek.

A V sorozat öntött acél kosár papírmembránnal, egyedi NBR gumiperemmel, üvegszálas porsapkával és egy újonnan tervezett meghajtó rendszer alumínium lengő tekercsel és bővített tagú mágnessel. Hosszúlöketű hangszóró nagy előremozdulással, kiterjesztett mélytartomány kivételes energiával és a pontossággal.

v10

Az M&K Sound X Series csúcskategóriás termékeiből kölcsönvett főbb jellemzők itt is megtalálhatók: a mágnesrendszerbe szerelt alumínium váltakozó áramú rövidrezáró gyűrűk, és szélesedő, szellőző póluslap a kompresszió és a torzítás hatékony csökkentése érdekében.

 

Ezek az alkatrészek még több értéket adnak az M&K Sound V Series egyébként is megerőltetés nélküli, transzparens mély hangjaihoz. A zárt doboz kivételes átmeneti választ (vagyis gyors, „ütésszerű” basszust) biztosít minimális torzítással. A csatlakozónyílás kiküszöbölése az elhelyezés rugalmasságát is növeli, így optimális mélysugárzási teljesítmény érhető el.

 

Szintén az X Series csúcskategóriás mélysugárzóinak technológiájára építve, a V Series mélysugárzóit D osztályú végfokok hajtják teljesen diszkrét analóg bemeneti fokozatokkal, ideális esetben a burkolattal, a sávosztóval és a mélysugárzóval integrálva.

Érdekelnek az M&K Sound mélyládák? Tudjon meg többet munkatársainktól!

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX