LCR 950 THX hangfal

MKSound LCR950 hangfal

Csökkentett dinamikai veszteséggel kifejezetten nagy teljesítményre építve, 950THX hangfal a teljes dinamikatartományban hatalmas kimenő szintre képes, mindezt hihetetlen nyitottsággal és magabiztos könnyedséggel, ezzel messze túlszárnyalva bármilyen más hasonló méretű és áru hangfalát.

 

A megfelelő hangzás elérése érdekében kulcsfontosságú, hogy a 950-es hangfalak azonos méretű hangszórókat, keresztváltó felépítést és technológiát használ.

Teljesítmény: 150 W


Érzékenység: 90.5 dB


Frekvencia átvitel: 80 Hz – 20 kHz ±3dB


Névleges ellenállás: 4 Ω


Méretek: (MagxSzélxMély) 40.8 x 17.8 x 22.3 cm


Tömeg: 6.9 kg


950-Series-Brochure-Cover1

Teljesítményre optimalizálva

 

Az M&K Sound 950 szériát alapoktól kezdve extrém valóság ábrázolásra és háromdimenziós holografikus hangzásra tervezték, cél elérése érdekében mindkét modell egyedi gyártású kettős 133mm átmérőjű polipropilén mély-közép hangszóróval és az utánozhatatlan M&K Sound professzionális magassugárzóval szerelik, a megfelelő keresztezési frekvenciáról pedig a „Phase Focused” hangváltó gondoskodik. Ellentétben a hagyományos keresztváltó tervezéssel szemben az M&K Sound vízszintes ás függőleges hangkép optimalizált keresztváltói a teljes lehallgatási területen képesek borotvaéles színpadképet és egyenletes frekvenciamenet biztosítani. Gyakorlatilag bármelyik hallgatási pozícióban tökéletes háromdimenziós színpadkép, tiszta zenei realizmussal és párbeszéd érthetőséggel.

MKSound-LCR950-hangfal-31 1
MKSound LCR950 front hangfal

 

Az LCR-950 Center egy nagy teljesítményű két utas hangfal, amely tartalmaz, egy 25mm átmérőjű polimer bevonatú selyem lágy-dóm magassugárzót, dupla mágnessel és ferrofluid hűtéssel, és kettős 13cm átmérőjű ásvány anyaggal töltött polipropilén membránú mély-közép hangszórót, mágneses árnyékolással és öntöttvas kosárral. A szabadalmaztatott Phase-Focused™ keresztváltó gondoskodik az LCR-950 hangfalak rendkívül széles színpadkép ábrázolásáról és nem utolsó sorban a kiváló hangminőségéről.

Kis és közepes helyiségeket használó házimozi és Hifi rendszerek számára, kíméletlenül pontosan, hatalmas dinamikatartomány kezelési képességgel, csökkentett elszíneződéssel és megerőltetés nélküli hangzással, ütős effektekkel és élethű hatású hangszerekkel.

 

Elérhető selyem fekete színben.

MKSound 950 hangfalszett

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX