950 Széria

MKSound 950 hangfalszett

Erőteljes hangfalszett megtévesztően szerény méretben, az M&K Sound 950 hangfal kiváló hangminőség biztosít minimális helyigény mellett is.

 

Nincs senki – egyáltalán nincs senki, aki akár csak hasonló képzetséggel és tapasztalattal rendelkezne professzionális hangfalgyártás terén, mint a közel 40 éve élvonalban lévő M&K Sound.

LCR-950 – frontsugárzó / centersugárzó

 

SUR-950T – tripole háttérsugárzó

 

950F – álló hangfal / frontsugárzó

950-Series-Brochure-Cover1

THX® Select 2™ minősítés

 

THX® Select 2™ minősítés – az elsők között. Az M&K Sound 950THX hangfalszett lehetőséget ad arra, hogy elérhető áron megtapasztalhassuk egy kiváló, referencia minőségű hangot, ahogy tette több mint száz professzionális audio, film és videó stúdió is. Az új 950THX Select2 hangfalszett teljes mértékben kihasználja az M&K Sound egyedülállő örökséget.

MKSound SUR95 hangfal
MKSound LCR950 front hangfal

A megkülönböztető stílus

 

Az M&K Sound 950 rendszer erősen támaszkodik a méltán híres  professzionális felhasználása fejlesztette technológiákra és alkatrészekre, megtartva saját stílusát, exkluzív fém hangszóró rács és a lekerekített élekkel, vonzó, letisztult külső megjelenést biztosítanak.

Mágnesekkel rögzített akusztikailag közömbös nehéz ívelt fém ráccsal, ezzel a megoldással teljesen kizárható a csörgés, zörgés és az esetlegesen fellépő vibráció, amely általában olcsón, rosszul összerakatott termékeknél elég gyakran előforduló hiba jelenség.  Az M&K Sound 950 – kiváló hangzás feláldozása nélküli letisztult megjelenés.

Maximalisták választása

 

Az M&K sound termékei elsöprik a határokat az egyszerű otthoni és a nagy igényeket támasztó professzionális felhasználás között. Házimozi rajongók és komoly hangtechnikai szakemberek is megtalálják a közös nevezőt, elismerve, hogy az M&K Sound a hangfalak csúcsát jelentik többcsatornás zenei keveréshez, maszteringhez, műsorszóráshoz és filmgyártáshoz vagy csak egyszerűen otthoni mozihoz.

A 950-es rendszer méltó az M&K sound hagyományaihoz.

MKSound 950 hangfalszett
Érdekelnek az M&K Sound hangfalak? Tudjon meg többet munkatársainktól!

Kapcsolat

Home Movie

Levelezési cím: 1171 Budapest, Óvónő u. 25.
Címünk: 1171 Budapest, Óvónő u. 23.
E-mail:info@homemovie.hu
Telefon: (+36-1) 256-6478
Fax: (+36-1) 256-6478

THX